Thingvalla

Endnu en GruppeSite Websteder-side

Ulveungernes venteliste

Lige nu har vi over 25 ulveunger, og derfor har vi indført venteliste, fordi vores erfaring viser, at logistikken bliver for kompliceret, hvis vi bliver for mange.

Samtidig stiger støj- og utryghedsniveauet, så en nogle af de børn, der allerede går til spejder / ulveunge vil begynde at falde fra. Det synes vi ikke er rimeligt.

Derfor skal du skrive dig op på det regneark (Google ark), som du finder her.

Du skal udfylde “den næste ledige tomme linie”.

Du får en advarsel, når du redigerer arket, så vi er sikre på, at du er sikker på, hvad du gør. Fx må man jo ikke slette nogen, der står foran een på listen. Heldigvis kan arket afsløre den slags for os. Hvis du bliver træt af advarslerne kan du klikke på den tjek-boks, der slår advarsler fra i 5 minutter.

Vi kontakter jer pr. mail, når vi mener, at vi atter har plads. Der er ikke forrangsregler til søskende eller skolekammerater. Det er først til mølle. Husk at man skal være fra 2. klasse til og med 4. klasse.

Må jeg også minde om, at der findes spejder- og spejderlignende foreninger andre steder i Gentofte Kommune, se her:
(I skal bladre ned i bunden for at finde spejderne).